1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Siyah Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Siyah Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

899.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
764.15 ₺

"Eşsiz bir estetik anlayışıyla tasarlanan bu gümüş yüzük, klasik ve modern unsurları bir arada sunuyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:9.50gr - 10,00 gr
Taş:Litvanya Damla Kehribar

"Eşsiz bir estetik anlayışıyla tasarlanan bu gümüş yüzük, klasik ve modern unsurları bir arada sunuyor. Merkezde yer alan, zengin bir sarı renge sahip orijinal Litvanya kehribar taşı, sıcaklığını ve doğal güzelliğini gümüşün soğuk şıklığıyla buluşturuyor. Yüzüğün etrafını saran altın yaldız detaylar, zarafeti ve gösterişi temsil ederken, siyah emaye işlemeler, bu parçanın gizemli ve asil yönünü ortaya çıkarıyor.

Yüzüğün gövdesi boyunca ilerleyen ince altın yaldız şeritler, antika bir dokunuş ekleyerek, her açıdan fark edilir bir ışıltı sunuyor. Siyah emaye, gümüşün oyma desenleriyle birleşerek, yüzüğe derinlik ve karakter katıyor. Bu desenler, geleneksel el işçiliğinin en ince detaylarını yansıtıyor ve sofistike bir görünüm sağlıyor.

Yalnızca göz alıcı bir aksesuar değil, aynı zamanda günlük kullanımda bile fark edilecek bir sanat eseri olan bu yüzük, tarz sahibi her erkeğin koleksiyonunda bulunması gereken bir parçadır. Bu özel tasarım, gerek kendi stilinize eşsiz bir dokunuş eklemek gerekse sevdiklerinize ömür boyu saklayacakları bir hediye vermek için mükemmeldir. Tarihin derinliklerinden esinlenilerek yaratılan bu yüzüğün her biri, zamansız bir şıklığın yanı sıra, anlamlı bir hikayeyi de parmaklarınıza getiriyor."

Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Siyah Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0