1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Mavi Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Mavi Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

899.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
764.15 ₺

Büyüleyici bir tarihsel zenginliği parmaklarınıza taşıyan bu yüzük, her detayıyla göz kamaştırıyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:9.50gr - 10,00 gr
Taş:Litvanya Damla Kehribar

"Büyüleyici bir tarihsel zenginliği parmaklarınıza taşıyan bu yüzük, her detayıyla göz kamaştırıyor. Özenle seçilmiş orijinal Litvanya kehribar taşının canlı sarı rengi, zerafetin ve asaletin simgesi olarak yüzüğün merkezinde parlıyor. 925 ayar gümüş üzerine ustaca işlenmiş altın yaldız detaylar, antik zamanların şatafatını ve görkemini anımsatıyor. Göz alıcı mavi emaye işlemeleri ise, yüzüğün etrafında mistik bir deniz hissi uyandırarak, taşın sıcak tonlarıyla mükemmel bir kontrast oluşturuyor.

Yüzüğün gövdesindeki karmaşık desenler ve ince hatlar, bir ustalık eseri olarak dikkat çekerken, koyu mavi emaye akıntıları, yüzüğün etnik kökenlerine ve köklü bir el sanatı geleneğine işaret ediyor. Altın yaldızın lüks dokunuşları, yüzüğün her açıdan parlamasını ve dikkatleri üzerine çekmesini sağlayarak, bu parçanın sadece bir mücevher olmadığını, aynı zamanda bir sanat eseri olduğunu vurguluyor.

Bu yüzük, geleneksel el işçiliği ve modern tasarımın harmanlandığı, her biri eşsiz olan bir koleksiyon parçasıdır. Gerek özel günlerinizde gerekse günlük kullanımınızda, bu yüzük sizi tarihin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkaracak ve stilinize eşsiz bir karakter katacak. Kendinize yapacağınız anlamlı bir armağan ya da sevdiklerinize sunacağınız değerli bir hediye olarak, bu yüzük zamanın ötesinde bir zarafet vaat ediyor."

Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Mavi Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0