1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Kırmızı Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Kırmızı Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

899.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
764.15 ₺

"Bu zarif gümüş yüzük, göz alıcı detayları ve sıra dışı tasarımı ile dikkat çekiyor. Merkezi, ısınan güneşin renklerini yansıtan orijinal Litvanya kehribar taşı ile süslenmiş bu yüzük, her bir açıdan benzersiz ve etkileyici. 925 ayar gümüş üzerine hassasiyetle işlenmiş olan altın yaldız desenler, zengin bir tarihi dokunuşu günümüze taşıyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:9.00gr - 10,00 gr
Taş:Litvanya Damla Kehribar

"Bu zarif gümüş yüzük, göz alıcı detayları ve sıra dışı tasarımı ile dikkat çekiyor. Merkezi, ısınan güneşin renklerini yansıtan orijinal Litvanya kehribar taşı ile süslenmiş bu yüzük, her bir açıdan benzersiz ve etkileyici. 925 ayar gümüş üzerine hassasiyetle işlenmiş olan altın yaldız desenler, zengin bir tarihi dokunuşu günümüze taşıyor. Yüzüğün etrafında dikkatle yerleştirilmiş kırmızı emaye detaylar, parçaya derinlik ve tutku katarak, tasarımın dinamizmini pekiştiriyor.

Yüzüğün gövdesindeki detaylı oymalar, antik dönemlerden esinlenerek yaratılmış ve kırmızı emaye ile birleştiğinde, geleneksel sanatla modern estetiği buluşturan bir görsel şölen sunuyor. Altın yaldızın sofistike ışıltısı ve kırmızı emayenin canlılığı, kehribar taşının doğal güzelliğini daha da ön plana çıkarıyor.

Her biri elde işlenmiş bu özel yüzük, geleneksel el sanatlarının bir yansıması olarak, sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda birer kültürel miras parçasıdır. Günlük kullanımda karakteristik bir dokunuş sağlamakla kalmaz, aynı zamanda özel günlerde de göz alıcı bir ifade sunar. Şıklığınızı tamamlamak için kusursuz bir seçenek olan bu yüzük, kişisel tarzınızı ön plana çıkarmanın yanı sıra, hediye olarak da derin anlamlar taşır."

 
 
 
 
 

Orijinal Litvanya Kehribar Taşlı, Kırmızı Emaye ve Altın Yaldız İşlemeli Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0