1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Eriş Baba İmzalı Litvanya Kehribar ve Lacivert Detaylı Şifa Veren Erkek Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Eriş Baba İmzalı Litvanya Kehribar ve Lacivert Detaylı Şifa Veren Erkek Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

899.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
764.15 ₺

"Zengin bir mirasın çağdaş bir yorumu olarak, Eriş Baba markasının bu dikkat çekici erkek gümüş yüzüğü, erisbaba.com tarafından özel olarak sunuluyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:9.00gr-10.00gr
Taş:Litvanya Damla Kehribar

"Zengin bir mirasın çağdaş bir yorumu olarak, Eriş Baba markasının bu dikkat çekici erkek gümüş yüzüğü, erisbaba.com tarafından özel olarak sunuluyor. Doğal Litvanya kehribar taşı, yüzyıllar boyu doğal sağlık ve koruma özellikleriyle değerlendirilmiş, bu yüzükte de öne çıkan materyaldir. Kehribar, antienflamatuar özellikleri ve genel iyilik hali hissi vermesiyle bilinir, ki bu da yüzüğü sadece bir stil aksesuarı olmaktan çok, bir sağlık destekçisi haline getirir.

Gümüşün üzerine işlenmiş lacivert renk detaylar, sükunet ve dinginlik hissi verirken, altın rengi süslemelerle çevrili bu mücevher, zarif ve maskülen bir görünüm sunuyor. Antik çağlardan ilham alan detaylar, yüzüğe klasik bir estetik katarken, kehribarın sıcak tonu ile kontrast bir uyum yaratıyor.

Eriş Baba'nın bu şık tasarımı, günlük kullanımdan özel toplantılara kadar her ortam için mükemmel bir seçenektir ve erisbaba.com'da bulabilirsiniz. Kehribarın sağlıkla ilgili faydalarıyla birleştiğinde, bu yüzük kendine özen gösteren modern erkeğin vazgeçilmez bir parçası oluyor."

 
 
 
 
 

Eriş Baba İmzalı Litvanya Kehribar ve Lacivert Detaylı Şifa Veren Erkek Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0