1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Litvanya Kehribar ve Gümüş Yüzük - Kırmızı Akçaağaç Desenli" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Litvanya Kehribar ve Gümüş Yüzük - Kırmızı Akçaağaç Desenli

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

799.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
679.15 ₺

"Bu büyüleyici yüzük, orijinal Litvanya kehribar taşının doğal sıcaklığını, gümüşün zarif parıltısıyla birleştiriyor. Yüzüğün etrafını saran kırmızı ve siyah tonlarda akçaağaç yapraklarını andıran desenler, sonbaharın renk cümbüşünü yansıtarak göz alıcı bir estetik oluşturuyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 ayar gümüş
Ağırlık:9.00gr-10.00gr
taş:Litvanya Damla Kehribar

 

"Bu büyüleyici yüzük, orijinal Litvanya kehribar taşının doğal sıcaklığını, gümüşün zarif parıltısıyla birleştiriyor. Yüzüğün etrafını saran kırmızı ve siyah tonlarda akçaağaç yapraklarını andıran desenler, sonbaharın renk cümbüşünü yansıtarak göz alıcı bir estetik oluşturuyor. Gümüş üzerinde işlenmiş olan bu desenler, doğal güzellikleri taklit eden bir motif sunarak, mevsimlerin değişimini simgeliyor.

Kehribarın merkezde yer alışı, geçmişin sırlarını ve doğanın muazzam tarihini taşıyan bir pencere gibi. Çerçeveyi kaplayan altın rengi detaylar ise, taşın ışıltısını güçlendirirken, yüzüğün etrafındaki desenler akçaağaç yapraklarının zarif hatlarını takip ediyor. Kırmızı emaye işlemeli bu yapraklar, doğanın canlı ve dinamik ritmini yansıtıyor ve tasarımın geneline bir hareket ve derinlik katıyor.

Bu yüzük, doğa tutkunları için mükemmel bir aksesuar olup, doğal dünyanın en etkileyici unsurlarından ilham alarak herhangi bir kıyafeti dönüştürebilir. Sıradanlıktan kaçmak ve kişisel tarzınıza karakteristik bir ifade katmak isteyenler için ideal bir tercih olan bu yüzük, şehir yaşamında bile doğanın bir parçasını taşımanızı sağlar."

Litvanya Kehribar ve Gümüş Yüzük - Kırmızı Akçaağaç Desenli Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0