1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Eriş Baba Koleksiyonu Sağlıkçı Litvanya Kehribar ve Mavi Emaye İşlemeli Erkek Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Eriş Baba Koleksiyonu Sağlıkçı Litvanya Kehribar ve Mavi Emaye İşlemeli Erkek Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

799.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
679.15 ₺

"erisbaba.com, Eriş Baba'nın özenle tasarladığı bu gümüş yüzük ile, güzellik ve sağlığı bir arada sunuyor. Yüzük, merkezindeki otantik Litvanya kehribar taşıyla sadece göz alıcı bir aksesuar olmanın ötesine geçiyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo

 

Maden:925 Ayar Gümüş 
Ağırlık:9-10 gr
Taş:Sertifikalı Litvanya Kehribar

"erisbaba.com, Eriş Baba'nın özenle tasarladığı bu gümüş yüzük ile, güzellik ve sağlığı bir arada sunuyor. Yüzük, merkezindeki otantik Litvanya kehribar taşıyla sadece göz alıcı bir aksesuar olmanın ötesine geçiyor. Kehribar, yüzyıllardır takı ve sağlık yararları için kullanılmış bir reçine olup, antik çağlardan beri negatif enerjiyi emme, vücutta pozitif bir enerji akışı sağlama ve genel sağlık duygusunu iyileştirme gibi faydalarla anılıyor.

Bu yüzüğün etrafını saran altın rengi süslemeler ve mavi emaye işlemeler, denizin ve gökyüzünün derinliklerini çağrıştırıyor. Antik motiflerin güzelliği, erkeklere özgüvenden ilham veren bir stil katıyor. Eriş Baba Koleksiyonu, her bir yüzüğüyle, estetik zevklerin yanı sıra bedensel ve ruhsal iyiliği de ön planda tutuyor.

erisbaba.com'da 'Sağlıkçı Litvanya Kehribar ve Mavi Emaye İşlemeli Erkek Gümüş Yüzük' olarak sunulan bu parça, modern erkeğin günlük yaşantısına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Eriş Baba markasının bu özel yüzüğü, doğal taşın tarih boyunca anlatılan faydalarını günümüzün şıklığı ile birleştirerek, tarzınıza sağlık ve sofistikasyon katar."

Eriş Baba Koleksiyonu Sağlıkçı Litvanya Kehribar ve Mavi Emaye İşlemeli Erkek Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0