1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Kozmik Motiflerle Süslenmiş Oksidize Gümüş ve Lapis Lazuli Erkek Yüzüğü" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Kozmik Motiflerle Süslenmiş Oksidize Gümüş ve Lapis Lazuli Erkek Yüzüğü

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

821.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
697.85 ₺

Bu göz alıcı Kozmik Motiflerle Süslenmiş Oksidize Gümüş ve Lapis Lazuli Erkek Yüzüğü, gizem ve gücün simgesidir. Ustaca işlenmiş oksidize gümüş üzerine altın rengi yaldız ile öne çıkan kozmik ve mistik semboller, evrensel bir çekicilik katıyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:12.64 gr

Bu göz alıcı Kozmik Motiflerle Süslenmiş Oksidize Gümüş ve Lapis Lazuli Erkek Yüzüğü, gizem ve gücün simgesidir. Ustaca işlenmiş oksidize gümüş üzerine altın rengi yaldız ile öne çıkan kozmik ve mistik semboller, evrensel bir çekicilik katıyor. Bu büyüleyici tasarımın merkezi, derin mavi bir lapis lazuli taş ile taçlandırılmıştır, ki bu da bilgelik ve asaletin taşı olarak kabul edilir.

Yüzüğün yan yüzeylerini süsleyen, göz kamaştırıcı mavi zirkon taşları, yıldız ışığı gibi parlar ve her harekette ışık saçar. Bu kusursuz parça, klasik takı anlayışına modern bir yaklaşım sunarak, cesur ve kendine güvenen erkekler için ideal bir aksesuardır.

Eriş Baba online mağazası, bu özel yüzüğü www.erisbaba.com adresinde siz değerli müşterilerine sunar. Sıradanlıktan uzak, özgün ve karakteristik bir tarz arayan her erkek için bu yüzük, benzersiz bir seçim olacaktır. Gündüz veya gece, iş hayatında veya sosyal bir etkinlikte, bu Kozmik Motiflerle Süslenmiş Oksidize Gümüş ve Lapis Lazuli Erkek Yüzüğü ile tarzınızı zenginleştirin ve farkınızı ortaya koyun.

Kozmik Motiflerle Süslenmiş Oksidize Gümüş ve Lapis Lazuli Erkek Yüzüğü Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0