1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Oksidize Gümüş ve Altın Yaldızlı Detaylı Mavi Topaz Erkek Yüzüğü" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Oksidize Gümüş ve Altın Yaldızlı Detaylı Mavi Topaz Erkek Yüzüğü

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

1,047.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
889.95 ₺

Bu görkemli Oksidize Gümüş ve Altın Yaldızlı Detaylı Mavi Topaz Erkek Yüzüğü, kendinden emin ve sofistike erkekler için tasarlanmıştır. Göz alıcı büyük mavi topaz taşı, denizlerin derinliklerini ve gökyüzünün sınırsızlığını anımsatan bir renk ve parlaklıkla, bu etkileyici parçanın odak noktasını oluşturur.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:16.12 gr

Bu görkemli Oksidize Gümüş ve Altın Yaldızlı Detaylı Mavi Topaz Erkek Yüzüğü, kendinden emin ve sofistike erkekler için tasarlanmıştır. Göz alıcı büyük mavi topaz taşı, denizlerin derinliklerini ve gökyüzünün sınırsızlığını anımsatan bir renk ve parlaklıkla, bu etkileyici parçanın odak noktasını oluşturur. Oksidize gümüş yüzeyin üzerindeki karmaşık desenler ve altın yaldız detaylar, tarihi bir esinti ile modern tasarımı birleştirirken, yüzüğün yan kısımlarında dikkat çekici bir görsel ilgi oluşturur.

Bu yüzük, her bir kenarında yer alan turkuaz renkli zirkon taşlarla süslenmiştir, bu da ona zarif bir parlaklık eklerken, altın yaldızlı çerçeve ise yüzüğün lüks hissini pekiştirir. Klasik çizgiler ve cesur renklerin birleşimi, bu takı parçasını geleneksel erkek aksesuarlarından ayırır.

Eriş Baba, bu lüks ve çekici Mavi Topaz Erkek Yüzüğünü www.erisbaba.com üzerinden takı severlere sunmaktadır. Bu yüzük, her türlü etkinlik için mükemmel bir seçim olup, günlük giyimden akşam dışarı çıkmaya kadar her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Eriş Baba'nın sunduğu bu benzersiz parça, takı koleksiyonunuzun parlayan yıldızı olacak ve her giyildiğinde, sizin zarif ve ayrıcalıklı tarzınızı yansıtacaktır.

Oksidize Gümüş ve Altın Yaldızlı Detaylı Mavi Topaz Erkek Yüzüğü Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0