1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Okyanus Mavisi Taşlı Filigran İşçiliği Gümüş Erkek Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Okyanus Mavisi Taşlı Filigran İşçiliği Gümüş Erkek Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

993.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
844.05 ₺

Derinliklerin ve sakinliğin rengi olan okyanus mavisi taşıyla göz kamaştıran bu erkek yüzüğü, özenle işlenmiş filigran detayları ile dikkat çeker.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:15.29

Derinliklerin ve sakinliğin rengi olan okyanus mavisi taşıyla göz kamaştıran bu erkek yüzüğü, özenle işlenmiş filigran detayları ile dikkat çeker. 'Okyanus Mavisi Taşlı Filigran İşçiliği Gümüş Erkek Yüzük' klasik ve zarif tarzını ön planda tutan erkekler için mükemmel bir seçimdir.

925 ayar gümüşün saflığını ve şıklığını yansıtan bu yüzük, üzerindeki renk geçişleri ve kusursuz parlaklık sunan büyük boyutlu mavi taş ile tüm bakışları üzerine toplar. Taşın etrafını saran minik kırmızı taşlar ve altın renk vurgular, yüzüğe ekstra bir ışıltı ve gösteriş katarken, yüzüğün kenarındaki oyma işlemeler geleneksel ve modern çizgileri bir araya getiriyor.

Bu yüzük, şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan özel bir tasarım olup, her türlü ortamda stilinizi tamamlamanız için idealdir. Gerek günlük kullanımda gerekse özel davetlerde, 'Okyanus Mavisi Taşlı Filigran İşçiliği Gümüş Erkek Yüzük' kendinden emin ve estetik bir görünüm sunar.

Okyanus Mavisi Taşlı Filigran İşçiliği Gümüş Erkek Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0