1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Döner Başlıklı Osmanlı Motifli Siyah ve Kırmızı Emaye Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Döner Başlıklı Osmanlı Motifli Siyah ve Kırmızı Emaye Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

1,016.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
863.60 ₺

Bu yenilikçi ve şık 'Döner Başlıklı Osmanlı Motifli Siyah ve Kırmızı Emaye Gümüş Yüzük', iki farklı tarzı bir arada sunarak, zengin tarihi motiflerle modern tasarımı buluşturuyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:15.64 gr

Bu yenilikçi ve şık 'Döner Başlıklı Osmanlı Motifli Siyah ve Kırmızı Emaye Gümüş Yüzük', iki farklı tarzı bir arada sunarak, zengin tarihi motiflerle modern tasarımı buluşturuyor. Yüzük, bir yüzünde klasik siyah emaye ile sofistike bir görünüm sağlarken, diğer yüzünde canlı kırmızı emaye ile enerjik bir ifade sunuyor. Her iki yüzey de, altın rengi Osmanlı motifleriyle süslü, bu döner mekanizma sayesinde yüzüğünüzü ruh halinize veya tarzınıza göre özelleştirebilirsiniz.

925 ayar gümüş üzerine işlenmiş detaylı oymalar ve desenler, bu parçaya klasik bir dokunuş katarken, her iki renkte de uyum sağlayan altın rengi vurgular, yüzüğün lüks ve dikkat çekici görünümünü tamamlıyor.

'Döner Başlıklı Osmanlı Motifli Siyah ve Kırmızı Emaye Gümüş Yüzük', fonksiyonellik ve stil arasında mükemmel bir denge sunar. Bu yüzük, hem günlük giyiminizi hem de akşam şıklığınızı tamamlamak için idealdir ve size her gün için iki farklı stil seçeneği sağlar.

Döner Başlıklı Osmanlı Motifli Siyah ve Kırmızı Emaye Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0