1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Mavi Zirkon Taşlı Açık Mavi Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Beyaz Renk Kazaz Püskül" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Mavi Zirkon Taşlı Açık Mavi Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Beyaz Renk Kazaz Püskül

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

679.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
577.15 ₺

Bu el örmesi kazaz püskül, şıklık ve işlevselliği bir arada sunan benzersiz bir aksesuardır. 1000 ayar gümüşten dikkatlice işlenmiş, beyaz rengin saflığını ve parlak mavi zirkon taşın büyüleyici güzelliğini yansıtan bu parça, açık mavi detaylarıyla da göz alıcı bir kontrast oluşturur.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Ayar:El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz 
Gram:6.25  gr

Bu el örmesi kazaz püskül, şıklık ve işlevselliği bir arada sunan benzersiz bir aksesuardır. 1000 ayar gümüşten dikkatlice işlenmiş, beyaz rengin saflığını ve parlak mavi zirkon taşın büyüleyici güzelliğini yansıtan bu parça, açık mavi detaylarıyla da göz alıcı bir kontrast oluşturur. Her bir örgü, bu püskülün hem estetik hem de dayanıklılık açısından üstün kalitesini garanti eder. Mavi zirkon taşı, zengin bir renk derinliği ve ışıltı katarak, tesbihinizi kişisel tarzınızın bir yansıması haline getirir. Hem gündelik kullanımda hem de özel koleksiyonlarda yer almak üzere tasarlanmış olan bu püskül, kaliteden ödün vermeyenler için ideal bir seçimdir.

 
 
 
 
 
 

Mavi Zirkon Taşlı Açık Mavi Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Beyaz Renk Kazaz Püskül Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0