1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Açık Sarı Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Açık Sarı Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

425.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
361.25 ₺

Bu el örmesi tesbih püskülü, antik bir zarafetle modern tasarımı harmanlayarak benzersiz bir estetik sunar. 1000 ayar gümüşün değerini artıran eskitme görünümü, her bir örgüde zanaatkarların dikkat ve titizliğini yansıtır.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Ayar:El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz 
Gram:4.11 gr

Bu el örmesi tesbih püskülü, antik bir zarafetle modern tasarımı harmanlayarak benzersiz bir estetik sunar. 1000 ayar gümüşün değerini artıran eskitme görünümü, her bir örgüde zanaatkarların dikkat ve titizliğini yansıtır. Açık sarı renkteki detaylar, etnik motiflerle uyumlu bir kontrast oluşturarak bu püskülü görsel bir şölene dönüştürür. Gümüş kazaz işinin inceliğini ve zarafetini vurgulayan bu tesbih püskülü, maneviyatınızı ifade etmenin yanı sıra stilinize de otantik bir dokunuş katacaktır. Her biri elde örülmüş olan bu püsküller, tesbih tutkunlarının ve el işi sanatına değer veren herkesin beğenisine sunulmuştur.

Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Açık Sarı Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0