1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Yeşil Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Yeşil Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

425.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
361.25 ₺

Eşsiz el işçiliği ve tasarımın muhteşem uyumu ile ortaya çıkan bu tesbih püskülü, zengin kültürel mirasımızın bir yansımasıdır. 1000 ayar gümüş ile hazırlanan ve özel olarak eskitme bir görünüm kazandırılan bu püskül, ince detayları ve canlı yeşil renkteki etnik motif işlemeleriyle göz kamaştırıyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Ayar:El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz 
Gram:4.06 gr

Eşsiz el işçiliği ve tasarımın muhteşem uyumu ile ortaya çıkan bu tesbih püskülü, zengin kültürel mirasımızın bir yansımasıdır. 1000 ayar gümüş ile hazırlanan ve özel olarak eskitme bir görünüm kazandırılan bu püskül, ince detayları ve canlı yeşil renkteki etnik motif işlemeleriyle göz kamaştırıyor. El örmesi kazaz tekniği ile üretilmiş olup, her bir detayı ustalarımızın sabır ve özenini sergiler. Geleneksel ve modern çizgileri buluşturan bu tesbih püskülü, hem koleksiyon parçası hem de günlük kullanıma uygun bir aksesuar olarak dikkat çeker. Maneviyatınızı yansıtacak bu zarif parça, şıklığı ve maneviyatı bir arada arayanların vazgeçilmezi olacak.

Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Yeşil Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0