1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Koyu Yeşil Zirkon Taşlı Koyu Yeşil Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Beyaz Renk Kazaz Püskül" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Koyu Yeşil Zirkon Taşlı Koyu Yeşil Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Beyaz Renk Kazaz Püskül

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

679.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
577.15 ₺

Bu estetik kazaz püskül, elde örülmüş beyaz 1000 ayar gümüş telin üzerine yerleştirilmiş koyu yeşil zirkon taşlarla süslenmiştir. Koyu yeşil detaylar, gümüş telin sofistike dokusunu daha da belirginleştiren zengin bir renk katmanı ekler.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Ayar:El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz 
Gram:6.16  gr

Bu estetik kazaz püskül, elde örülmüş beyaz 1000 ayar gümüş telin üzerine yerleştirilmiş koyu yeşil zirkon taşlarla süslenmiştir. Koyu yeşil detaylar, gümüş telin sofistike dokusunu daha da belirginleştiren zengin bir renk katmanı ekler. İnce işçiliğe sahip bu püskül, geleneksel kazaz tekniği ile modern tasarım anlayışını bir araya getirerek, kişisel aksesuarınıza otantik bir hava katar. Bu zarif parça, gündelik kullanım için olduğu kadar, özel koleksiyonlar için de mükemmel bir tercih olarak dikkat çeker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koyu Yeşil Zirkon Taşlı Koyu Yeşil Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Beyaz Renk Kazaz Püskül Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0