1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Lacivert Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Lacivert Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

425.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
361.25 ₺

Bu özenle işlenmiş tesbih püskülü, gümüşün asil parlaklığını, eskitme efekti ve yoğun lacivert detaylarla buluşturarak, etnik desenlerin göz alıcı bir kompozisyonunu sunar.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Ayar:El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz 
Gram:4.08 gr

Bu kusursuz el işi tesbih püskülü, antika bir şıklığı modern dokunuşlarla harmanlayarak geleneksel zanaatkârlığı yansıtır. 1000 ayar gümüşten özenle işlenmiş ve lacivert detaylarla süslenmiş bu püskül, zarif etnik motifleriyle göz alıcı bir görünüm sergiler. Eskitme efekti, her bir örgünün karakterini ortaya çıkartarak, zamansız bir güzellik sunar. Kullanılan kazaz işi örme tekniği, zanaatın ince detaylarına olan saygının bir ifadesidir. Bu tesbih püskülü, manevi pratiklerde ve stil sahibi kişisel aksesuarlar arasında öne çıkan bir parça olma özelliğini taşır.

Eskitme Görünümlü Etnik Motifli Lacivert Detaylı El Örmesi 1000 Ayar Gümüş Kazaz Tesbih Püskülü Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0