1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Eriş Baba Markası Litvanya Kehribar Taşlı Antik Motifli Erkek Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Eriş Baba Markası Litvanya Kehribar Taşlı Antik Motifli Erkek Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

899.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
764.15 ₺

"Zarafet ve gücü simgeleyen bu gümüş erkek yüzüğü, Eriş Baba markasının ustalıklı işçiliğini ve yüksek kalitesini yansıtan erisbaba.com'un seçkin koleksiyonlarından bir tanesidir.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo

 

Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:9.00gr-10.00gr
Taş:Litvanya Damla Kehribar

"Zarafet ve gücü simgeleyen bu gümüş erkek yüzüğü, Eriş Baba markasının ustalıklı işçiliğini ve yüksek kalitesini yansıtan erisbaba.com'un seçkin koleksiyonlarından bir tanesidir. Orta kısımda yer alan orijinal Litvanya kehribar taşı, altın yaldız benzeri ışıltılı bir süslemeye sahiptir ve taşın etrafını saran ince detaylar, zengin bir tarihi dokunuş sunar.

Yüzüğün yan kısımlarında, antik çağlardan esinlenen oyma desenler, gümüşün parlak yüzeyinde ustalıkla işlenmiştir. Bu desenler, geçmiş uygarlıkların simgelerini ve mitolojik hikayelerini anımsatarak klasik bir estetiği günümüze taşıyor. erisbaba.com üzerinde, 'Litvanya Kehribar Taşlı Antik Motifli Erkek Gümüş Yüzük' olarak listelenen bu etkileyici parça, günlük kullanım ve özel günler için ideal bir seçenektir.

Eriş Baba'nın zarif ve maskülen çizgilerle oluşturduğu bu yüzük, kendinden emin ve stil sahibi erkekler için mükemmeldir. İster klasik bir tarza ister modern bir görünüme sahip olun, bu yüzük her kıyafetle uyum sağlar ve kullanıcısına benzersiz bir karakter katar.

 
 
 
 
 

Eriş Baba Markası Litvanya Kehribar Taşlı Antik Motifli Erkek Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0