1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Enes Abdu Ustanın Ellerinden 925 Ayar Gümüş Püsküllü ya da Sistemli Püskül Kullanım Tercihli Kapsül Kesim Şeffaf Ateş Kehribar Sarı Tonları Tesbih" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Enes Abdu Ustanın Ellerinden 925 Ayar Gümüş Püsküllü ya da Sistemli Püskül Kullanım Tercihli Kapsül Kesim Şeffaf Ateş Kehribar Sarı Tonları Tesbih

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

720.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
612.00 ₺

Bu göz alıcı tesbih, şeffaf ateş kehribarın sarı tonlarındaki boncukları ve 925 ayar gümüş püskülü ile zanaatkar Enes Abdu Usta'nın usta ellerinden çıkan bir eser olarak dikkat çekiyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Tane Boyları / Kesim : Kapsül Kesim / 11 mm x 7.5 mm
Püskül:925 Ayar Gümüş Püskül
Tane : Şeffaf Ateş Kehribar

Bu göz alıcı tesbih, şeffaf ateş kehribarın sarı tonlarındaki boncukları ve 925 ayar gümüş püskülü ile zanaatkar Enes Abdu Usta'nın usta ellerinden çıkan bir eser olarak dikkat çekiyor. Sarının çeşitli tonlarının yanı sıra boncukların içindeki koyu renk akıntılar, her bir boncuğun benzersiz bir güzelliğe sahip olduğunun kanıtıdır. Gümüş püskülün parlaklığı, tesbihin estetik değerini artırırken, kullanılan sistemli püskül tercihi ise tesbihin işlevselliğine katkıda bulunuyor.

Bu tesbih, geleneksel değerlere modern bir dokunuş ekleyerek her koleksiyonun gözdesi olmayı vaat eder. İster meditasyon ve dua anlarınızda, ister günlük kullanımda, bu tesbih estetik zevkinizi yansıtan bir aksesuar olarak hizmet edecektir.

Enes Abdu Ustanın Ellerinden 925 Ayar Gümüş Püsküllü ya da Sistemli Püskül Kullanım Tercihli Kapsül Kesim Şeffaf Ateş Kehribar Sarı Tonları Tesbih Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0