1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Erişbaba 925 Ayar Gümüş Çift Püsküllü Küre Kesim Şeffaf Ateş Keribar Bonibon Ateş Kehribarı Tesbih" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Erişbaba 925 Ayar Gümüş Çift Püsküllü Küre Kesim Şeffaf Ateş Keribar Bonibon Ateş Kehribarı Tesbih

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

720.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
612.00 ₺

Bu özel tesbih, Erişbaba markasının kalite ve zanaatkârlığının bir yansıması olarak, 925 ayar gümüşten ince işlenmiş çift püskülüyle geleneksel estetiği çağdaş bir tasarımla buluşturuyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Tane Boyları / Kesim : Küre Kesim / 10 mm
Püskül:925 Ayar Gümüş Püskül
Tane : Şeffaf Ateş Kehribar

Bu özel tesbih, Erişbaba markasının kalite ve zanaatkârlığının bir yansıması olarak, 925 ayar gümüşten ince işlenmiş çift püskülüyle geleneksel estetiği çağdaş bir tasarımla buluşturuyor. Küre kesim boncuklarının bonibon benzeri formu, zengin ve canlı renk yelpazesi ile her bakışta göz alıcı bir görünüm sunar. Siyahın asaleti ve kırmızının tutkusu, altın sarısının ışıltısıyla birleşerek her bir boncukta benzersiz ve çekici bir kontrast oluşturur.

Bu tesbih, sadece bir ibadet aracı değil, aynı zamanda sofistike bir stil ifadesi olarak da öne çıkar. Tesbihin her bir boncuğu, ışığı farklı açılardan yansıtarak, kullanıcısına görsel bir şölen sunar. İnce detaylara sahip çift püskül, gümüşün parlak dokusunu sergilerken, aynı zamanda dayanıklılık ve uzun ömürlü kullanımın garantisi olarak öne çıkar.

Tesbih, maneviyatla bütünleşen moda anlayışını yansıtan çağdaş tasarımcılar için ideal bir aksesuardır. Meditasyon, dua ya da günlük kullanım için uygundur ve her bir boncuğun kusursuz yuvarlaklığı, elinizde rahat bir his bırakır.

Erişbaba 925 Ayar Gümüş Çift Püsküllü Küre Kesim Şeffaf Ateş Keribar Bonibon Ateş Kehribarı Tesbih Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0