1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Lababidi Usta İmzalı Zar Kehribar Sistemli Püskül Ahşap Kutulu Objeli Sertifikalı Küre Kesim Turuncu Tonları" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Lababidi Usta İmzalı Zar Kehribar Sistemli Püskül Ahşap Kutulu Objeli Sertifikalı Küre Kesim Turuncu Tonları

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

1,275.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
1,083.75 ₺

Özenle seçilen canlı turuncu tonlarındaki küre kesim kehribar tanecikleri, bu Lababidi Usta imzalı tesbihin her bir parçasında hayat buluyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Kesim:Küre Kesim
Püskül:Sistemli Püskül
Malzeme:Şeffaf Zar Kehribar

Özenle seçilen canlı turuncu tonlarındaki küre kesim kehribar tanecikleri, bu Lababidi Usta imzalı tesbihin her bir parçasında hayat buluyor. Geleneksel zar kehribarın modern yorumu olan bu ürün, sıcak renkleri ve pürüzsüz yüzeyleriyle göz kamaştırıyor. Ustalıkla işlenmiş sistemli püskül detayı, tasarımın hem estetik hem de fonksiyonel bir unsuru olarak dikkat çekiyor.

Her bir tanesi, duygusal ve ruhsal huzura katkıda bulunacak şekilde titizlikle dizilmiş olan bu tesbih, aynı zamanda sertifikalı ve ahşap kutuda saklama veya hediye etme kolaylığı sunuyor. Zarif bir işçilikle hazırlanan ahşap kutu, tesbihin değerini ve özenini yansıtıyor.

Lababidi Usta'nın imzasını taşıyan bu tesbih, sadece dini pratikler için değil, aynı zamanda günlük kullanımda şıklığı ve zarafetiyle de fark yaratmak isteyenler için ideal bir aksesuardır. Ruhunuza hitap eden bu nadide parça, tesbih koleksiyonerleri ve estetik tasarım meraklıları için kaçırılmayacak bir fırsat.

Lababidi Usta İmzalı Zar Kehribar Sistemli Püskül Ahşap Kutulu Objeli Sertifikalı Küre Kesim Turuncu Tonları Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0