1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Lababidi Usta İmzalı Zar Kehribar Sistemli Püskül Ahşap Kutulu Objeli Sertifikalı Kapsül Kesim Sarı Tonlar Tesbih" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Lababidi Usta İmzalı Zar Kehribar Sistemli Püskül Ahşap Kutulu Objeli Sertifikalı Kapsül Kesim Sarı Tonlar Tesbih

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

1,275.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
1,083.75 ₺

Bu tesbih, Lababidi Usta’nın imzasını taşıyan, sarı tonlarında kapsül kesim zar kehribar taşlarından oluşuyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Kesim:Kapsül Kesim
Püskül:Sistemli Püskül
Malzeme:Şeffaf Zar Kehribar

Bu tesbih, Lababidi Usta’nın imzasını taşıyan, sarı tonlarında kapsül kesim zar kehribar taşlarından oluşuyor. Güneşi andıran canlı sarı renkleri, her bir taşın içinde ışık oyunları yaratıyor ve bu da tesbihe canlı bir enerji katıyor. Zarif sistemli püskülü, tasarımın otantikliğini ve işlevselliğini artırırken, tesbih kullanımı sırasında rahat bir akış sağlıyor.

Tesbihin saflığı ve kalitesi, eşlik eden sertifikayla garanti altına alınmıştır. Ayrıca, tesbihin özenle yerleştirildiği ahşap kutu, bu değerli eşyayı saklamak veya sevdiklerinize özel bir hediye olarak sunmak için idealdir.

Gerek koleksiyonerlere gerekse manevi bir arayış içinde olanlara hitap eden bu zarif tasarım, dini ve ruhani uygulamaların yanı sıra günlük yaşamda şıklık ve zarafet katmak isteyenler için de mükemmel bir seçenektir. Lababidi Usta’nın elinden çıkan bu tesbih, kullanıcısına özel bir ayrıcalık sunar ve her anlamda benzersiz bir deneyim vaat eder.

Lababidi Usta İmzalı Zar Kehribar Sistemli Püskül Ahşap Kutulu Objeli Sertifikalı Kapsül Kesim Sarı Tonlar Tesbih Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0