1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Erişbaba 925 Ayar Gümüş Çift Püsküllü Arpa Kesim Şeffaf Ateş Kehribar Bonibon Tesbih" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Erişbaba 925 Ayar Gümüş Çift Püsküllü Arpa Kesim Şeffaf Ateş Kehribar Bonibon Tesbih

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

720.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
612.00 ₺

Bu tesbihin arpa kesim boncukları, şeffaf ateş kehribarın sıcak ve davetkar tonlarını yansıtır. Siyahın derinliği ile karamel ve altın rengi ışıltıların uyumu, her boncukta oyunbaz bir doku yaratır ve bu tesbihi sadece bir ibadet aracı olmanın ötesine taşır.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Tane Boyları / Kesim : Arpa Kesim / 10.5 mm x 7 mm
Püskül:925 Ayar Gümüş Püskül
Tane : Şeffaf Bonibon  Ateş Kehribar

Bu tesbihin arpa kesim boncukları, şeffaf ateş kehribarın sıcak ve davetkar tonlarını yansıtır. Siyahın derinliği ile karamel ve altın rengi ışıltıların uyumu, her boncukta oyunbaz bir doku yaratır ve bu tesbihi sadece bir ibadet aracı olmanın ötesine taşır. İki kat 925 ayar gümüş püsküllerin zarif tasarımı, tesbihin genel estetik değerini artırırken, püsküllerin kendine has çiçek benzeri motifleri ile göz alıcı bir detay sunar.

Bu tesbih, kullanıcıya ruhani bir araç olarak hizmet etmenin yanı sıra, günlük stilinizi tamamlamanın şık bir yolu olarak da ön plana çıkar. Her bir boncuk, kendine has renk oyunları ve şeffaflığı ile özgün bir güzelliğe sahip olup, kullanıcının kişisel tarzını zenginleştirir.

Erişbaba 925 Ayar Gümüş Çift Püsküllü Arpa Kesim Şeffaf Ateş Kehribar Bonibon Tesbih Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0