1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Çift Yüzlü Dönüşebilir Osmanlı Motifli Kırmızı Akik ve Siyah Oniks Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Çift Yüzlü Dönüşebilir Osmanlı Motifli Kırmızı Akik ve Siyah Oniks Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

1,115.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
947.75 ₺

"Şıklığınızı iki katına çıkaran 'Çift Yüzlü Dönüşebilir Osmanlı Motifli Kırmızı Akik ve Siyah Oniks Gümüş Yüzük', sofistike tasarımı ile göz dolduruyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:17.14 gr

"Şıklığınızı iki katına çıkaran 'Çift Yüzlü Dönüşebilir Osmanlı Motifli Kırmızı Akik ve Siyah Oniks Gümüş Yüzük', sofistike tasarımı ile göz dolduruyor. Klasik ve çağdaş estetiği bir arada sunan bu yüzük, bir yüzünde asil kırmızı akik taşını, diğer yüzünde ise derin ve gizemli siyah oniks taşını barındırıyor. 925 ayar gümüşün incelikle işlenmiş detayları, her iki yüzünde de farklı bir hikaye anlatıyor.

El işçiliğinin göz alıcı örneklerinden biri olan bu yüzük, dönüşebilir yapısı ile mükemmel bir esneklik sunar. Gündüzleri kırmızı akik taşının enerjisiyle canlanın, geceleri siyah oniks taşının asaletiyle göz kamaştırın. Osmanlı motiflerinin zarifliği, bu eşsiz tasarımın her iki tarafında da kendini gösterirken, taşların çarpıcı renkleri ile kusursuz bir uyum sağlar.

Her anınıza uyum sağlayacak bu dönüşebilir yüzük, stilinize dinamik bir ifade katmak ve takı tercihlerinizle özgünlüğünüzü sergilemek isteyenler için idealdir. Etkileyici tasarımıyla, kişisel takı koleksiyonunuzun en dikkat çekici parçası olmaya adaydır."

Çift Yüzlü Dönüşebilir Osmanlı Motifli Kırmızı Akik ve Siyah Oniks Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0