1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Gece Mavisi Safir Gümüş Yüzük - Oksidize Detay ve Zirkon İşlemeli" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Gece Mavisi Safir Gümüş Yüzük - Oksidize Detay ve Zirkon İşlemeli

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

871.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
740.35 ₺

Bu asil ve göz alıcı Gece Mavisi Safir Gümüş Yüzük, gece gökyüzünün büyüsünü parmaklarınıza taşır. Merkezde büyük, emsalsiz bir gece mavisi safir taşı bulunurken, çevresini saran ince zirkon işlemeler ışığı yakalayıp yansıtarak, taşın derin rengini daha da belirginleştiriyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:13.40 gr

Bu asil ve göz alıcı Gece Mavisi Safir Gümüş Yüzük, gece gökyüzünün büyüsünü parmaklarınıza taşır. Merkezde büyük, emsalsiz bir gece mavisi safir taşı bulunurken, çevresini saran ince zirkon işlemeler ışığı yakalayıp yansıtarak, taşın derin rengini daha da belirginleştiriyor. Yüzüğün oksidize gümüş yüzeyi mat siyah bir fon oluşturur ve safirin karizmatik tonuna mükemmel bir zemin sağlar.

Zarif yan kısımlarda geometrik şekillerde yerleştirilmiş mavi zirkon taşlar, yüzüğe ekstra bir parlaklık ve görsel ilgi katıyor. Yüzüğün özgün tasarımı, klasik ve modern unsurların dengesini ustaca yansıtırken, taşıdığı kişiye gizemli bir çekicilik kazandırır.

Eriş Baba online mağazasının özenle seçtiği bu Gece Mavisi Safir Gümüş Yüzük, www.erisbaba.com adresinde beğeninize sunulmuştur. Kendine has tasarımı ve kusursuz işçiliği ile bu parça, herhangi bir erkek takı koleksiyonunun yıldızı olacak potansiyele sahiptir. Gerek casual gerekse formal kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz bu yüzük, kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak bir aksesuardır. Eriş Baba'nın kalite ve zarafeti ön planda tuttuğu bu yüzükle, her ortamda farkınızı ortaya koyun.

Gece Mavisi Safir Gümüş Yüzük - Oksidize Detay ve Zirkon İşlemeli Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0