1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Mehmet HIZARCI İmzalı Kapsül Kesim Zar Ateş Kehribar Tesbih - Açık Mavi ve Bordo Tasarım Harikası" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Mehmet HIZARCI İmzalı Kapsül Kesim Zar Ateş Kehribar Tesbih - Açık Mavi ve Bordo Tasarım Harikası

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

480.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
408.00 ₺

"Zamanın ötesinde bir zarafet ve manevi huzur ile buluşun; özel koleksiyonumuz 'Açık Mavi ve Bordo Tasarım Harikası Ateş Kehribar Tesbih'imizle kendinizi ödüllendirin.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Tane Boyları / Kesim : Kapsül Kesim / 11 mm x 7 mm
Püskül:Sistemli Püskül
Tane : Zar Ateş Kehribar

"Zamanın ötesinde bir zarafet ve manevi huzur ile buluşun; özel koleksiyonumuz 'Açık Mavi ve Bordo Tasarım Harikası Ateş Kehribar Tesbih'imizle kendinizi ödüllendirin. Her bir kapsül kesim zar boncuk, ustalıkla işlenmiş ve gökyüzünün açık mavisi ile şarabın zengin bordosunun derinliklerini yansıtan, yanar döner tonlarda alevlerin dansını sergiliyor. Bu eser, sadece bir ibadet arkadaşı değil; gelenek ve stilin bir senfonisi, doğanın kucağından gelen mistik sıcaklıkla bezeli bir hazine. Gününüze sofistike bir dokunuş ve eski zamanların fısıltısını ekleyin. Bu Tesbih, sadece bir boncuk dizisi değil; zarafet ve bağlılığın anlatımı, manevi yolculuğunuzu yükseltmek ve seçkin zevkinizi tamamlamak için tasarlanmış bir koleksiyoner zevki."

Bu açıklama, görsel ayrıntılarla duygusal çağrışımı harmanlayarak, hem estetik hem de Tesbih'in manevi önemini değer veren potansiyel müşterilerle bağlantı kurmayı amaçlar.

Mehmet HIZARCI İmzalı Kapsül Kesim Zar Ateş Kehribar Tesbih - Açık Mavi ve Bordo Tasarım Harikası Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0